0

Behang & Verf

Behang & Verf

GA VOOR DE JUISTE COMBINATIE...

Om de muren in je woning af te werken heb je vele keuzemogelijkheden.
Daar waar de één liever voor behang kiest, geeft de ander de voorkeur aan een afwerking met een leuk tintje verf. Laat je inspireren door ons uitgebreid aanbod...

BEHANG

Mooi behang is de sfeermaker van je interieur. Combineren en variëren kan naar hartelust op basis van de vele duizelingwekkende mogelijkheden uit de vele collectieboeken. Het kiezen van het juiste behang kan door het grote aanbod aan soorten en uitvoeringen wel eens een lastige opgave zijn. Wij horen dan ook graag wat uw wensen en verwachtingen zijn om u te kunnen assisteren bij het maken van uw keuze. Voor de doe-het-zelver hebben wij stoommachines en behangtafels gratis ter beschikking. Laat u het werk liever over aan de vakman, dan kan u beroep doen op onze eigen vakkundige behangers.

VERF

Met verf brengt u kleur in huis. Verf is een prachtig product; u kan er tegelijk mee beschermen en decoreren. Warme kleuren, neutrale kleuren, opwekkende kleuren, passieve kleuren, trends... Welke kleur best past bij uw interieur is persoonlijk, maar soms moeilijk te kiezen. Wij adviseren u graag bij het maken van de juist keuze. Indien gewenst is "uw kleur" zo klaar dankzij onze verfmengmachine.

SIERLIJSTEN EN PLINTEN

Sierlijsten bepalen mee de sfeer binnenshuis met hun look, reliëf of grootte. Kies uit een compleet gamma van kroon- en wandlijsten; van eenvoudig en strak tot opmerkelijk groot met reliëf.

BEHANG: ARTE - CASAMANCE – DEKENS – ELITIS - HOOKEDONWALLS – KHRÔMA -
TEXDECOR - VATOS VERF: CWS - FARROW & BALL - HERBOL – SIKKENS – TRIMETAL –FLAMANT
Herontdek uw huis!
Contacteer ons!

Advies op maat?

X
WordPress Cookie Notice door Real Cookie Banner