0

Decoratie

Altijd de juiste

DECORATIE

Met de juiste decoratieve elementen brengt u heel wat sfeer in huis. Speel met kleuren, breng vorm in je interieur en laat verrassende en speelse accenten een persoonlijke en een onvergetelijke indruk nalaten bij uw gasten.

ZITKUSSENS

Kies uit onze uitgebreide collectie stoffen en wij maken het kussen voor uw zit- of ligbank helemaal op maat. Zowel voor binnen- als voor buiten, want waterafstotende stoffen vindt u eveneens in onze collectie.

SIERKUSSENS

Creëer een ontspannen, vrolijke sfeer met nonchalante sierkussens. Combineer eindeloos met tal van prachtige stoffen uit ons veelzijdige assortiment.

GEURKAARSEN

Een gezellige, welriekende geurkaars geeft je huiskamer een unieke sfeer. De tijd dat kaarsen enkel dienst deden als verlichting is lang voorbij. Ontdek de unieke geuren van onze collectie kaarsen en huisparfums ontdek de unieke geuren van onze collecties ONNO en ATELIER REBUL.

COLLECTIE COBRA ART

De exclusieve collectie foto's van Cobra Art is te verkrijgen bij DS DECOR. Deze schitterende foto's op plexiglas maken een ruimte helemaal af. De werken worden in gelimiteerde oplage uitgebracht en zijn als het ware echte kunstwerken.

DECO

DS DECOR heeft steeds een mooi gamma unieke decoratie en accessoires waarmee u uw huis een persoonlijke touch geeft. Van tijdloos tot klassiek of minimalistisch design, passend bij uw persoonlijke stijl. Voor jezelf of als cadeau? Elk seizoen opnieuw biedt DS DECOR u een mooie selectie met oog voor de laatste trends.

Eichholz - AP-Collection - Onno - Atelier Rebul - Dome-Deco - Ethnicraft - Sempre en zoveel meer
Herontdek uw huis!
Contacteer ons!

Advies op maat?

X
WordPress Cookie Notice door Real Cookie Banner