0

Vloerbekleding

Vloeren

MET UITSTRALING...

Op zoek naar een geschikte vloerbekleding die er niet alleen goed uitziet maar ook onderhoudsvriendelijk en makkelijk te reinigen is? Bij DS Decor vind je een overzicht van de verschillende soorten vloerbekleding met hun voordelen, nadelen, voorbeelden en belangrijke eigenschappen. Je vloer bekleden was nog nooit zo makkelijk!

PARKET

Hout is misschien wel het edelste materiaal dat er bestaat. Geen vloer die meer warmte uitstraalt dan een echte parktetvloer. Door parket als vloerbekleding te gebruiken bekomen we een behaaglijke natuurlijke warmte passend zowel in eerder landelijke-, als in moderne hedendaagse woningen. Massief parket, samengesteld parket, bamboe parket of fineerparket kan u in onze showroom bekijken. Grote keuze in kleuren en uitvoeringen en dit voor elk budget. Neem gerust een staal mee om u te verzekeren van de juiste keuze.

LAMINAAT

Laminaat is een hedendaagse vloer met tal van voordelen en eindeloos veel creatieve mogelijkheden. Krasbestendig, onverslijtbaar en blijft er jaar na jaar als nieuw uitzien. Elke plaats krijgt een klassevolle en schitterende uitstraling. Wij bieden u een ruime keuze uit de beste merken en plaatsen bij u thuis indien gewenst.

VINYL

Steeds meer mensen willen een functionele vloer. Vinyl is onderhouds- en budgetvriendelijk en geschikt voor de hele woning. Met een vinylvloer kan je alle andere vloersoorten gaan imiteren. In stroken, lamellen, tegels, verlijmd of in click-vorm, alles is mogelijk. In onze toonzaal zijn diverse kwaliteiten en dessins permanent aanwezig.

LINOLEUM

Door de samenstelling uit natuurlijke en hernieuwbare grondstoffen is linoleum een duurzaam en biologisch afbreekbaar product. Een exclusieve vloer van puur natuurlijke materialen gemaakt zoals lijnolie, natuurhars, jute, houtmeel en kurk. Het resultaat is een haast onverslijtbare vloerbedekking die vrijwel in alle woonruimtes tot zijn recht komt. De plaatsing van linoleum is niet eenvoudig. Wij raden dan ook aan om beroep te doen op onze professionele plaatsers.

KURK

Een kurkvloer laat je interieur niet koud. Kurk is een natuurproduct, geluiddempend en behoudt de omgevingswarmte zoals geen ander. Een gezond en veelzijdig alternatief.

BOEN - BERRY ALLOC - BEAU FLOR - BOLON – CAMBRILLO - CHAPELLE - COLLSTROP - CORE TEC - DI LEGNO -DLW ARMSTRONG– FORBO –HARO - IMONDI - IVC - LEOXX - MODULENO - MOSO - NTGRATE - PAR-KY - PERGO - SOMMER – QUALITY CORK – QUICK-STEP - 2-TEC-2 -VORWERK – WICANDERS - Z-PARKET
Herontdek uw huis!
Contacteer ons!

Advies op maat?

X
WordPress Cookie Notice door Real Cookie Banner