0

Raambekleding

Raambekleding

KLASSE OP MAAT...

Kies voor raambekleding die past bij de stijl en architectuur van je huis. Zorg voor de perfecte combinatie van privacy en licht op elk tijdstip van de dag. Durf misschien ook eens voor wat kleur te gaan... We adviseren u graag aan de hand van de voorbeelden en stalen in onze winkels. Breng misschien een foto en afmetingen mee, dan is het maken van een directe prijsindicatie alvast mogelijk.

U kan bij ons terecht voor een volledig aanbod raambekleding op maat: gordijnen, overgordijnen, ophaalgordijnen, paneelgordijnen, jaloezieën, rolgordijnen ... Ons ervaren confectie- en plaatsingsteam staat borg voor een perfecte afwerking.

GORDIJNEN

Een gordijn beschermt en kan gekozen worden afhankelijk van uw wensen. Kiest u voor een lichtdoorlatend gordijn of is de mate van verduistering eerder belangrijk? Roede of op rail?
U wil graag een persoonlijke toets toevoegen aan uw interieur?
Gordijnen zijn een perfecte keuze met ruime mogelijkheden qua afwerking om ze helemaal "van u" te maken. Wij helpen u graag bij uw keuze uit de zee van mogelijkheden.

SILHOUETTE

De stijlvolle Silhouette shades veranderen fel licht soepeltjes in zacht diffuus licht met prachtige, rustige lichteffecten. De geïntegreerde lamellen bieden u de mogelijkheid om meer, of net minder licht binnen te laten. Daarnaast kan u ook opteren voor een zonwerende stof die de opwarming van de ruimte met 25% reduceert. Silhouette shades geven uw interieur een zachte uitstraling en vorm.

DUETTE

Duette shades geven een perfecte regeling van licht en warmte het ganse jaar door. Ze zijn zowel stijlvol als energie-efficiënt dankzij hun uniek honingraatpatroon dat ervoor zorgt dat de warmte letterlijk gevangen zit. Silhouette shades helpt het hele jaar door uw huis te isoleren. Koel tijdens de zomer, warmte-isolerend tijdens koude wintermaanden. Kies voor privacy in slaapkamers en badkamer met de verduisterende stoffen of geniet van natuurlijk gefilterd licht met de transparante stoffen.

HORIZONTALE JALOEZIEËN

Een designklassieker die licht en privacy regelt.
Aluminium jaloezieën geven je woning een hedendaagse uitstraling. Met jaloezieën kan je de privacy in je huis perfect regelen. Ze passen uitstekend in een modern of industrieel interieur en zijn zeer makkelijk te bedienen. Dankzij de kiepfunctie van het Mega-view systeem geniet u daarenboven van dubbel uitzicht ten opzichte van de normale systemen.

HOUTEN JALOEZIEËN

Houten jaloezieën geven elke ruimte een unieke sfeer en laten je spelen met zonlicht en schaduw. Er is keuze uit allerlei houtsoorten en kleuren en passen zowel bij een landelijke, een moderne als een klassiekere stijl.  Kies voor elegante smalle latten voor extra privacy of eerder brede latten voor een ruimtelijk panoramisch uitzicht bij grotere ramen.

VERTICALE JALOEZIEËN

Verticale jaloezieën passen perfect bij zeer grote ramen en zijn eenvoudig af te stemmen op de gewenste sfeer of privacy. Ook voor ongewone raamvormen kunnen zij dé oplossing bieden.

FACETTE SHADES

Geniet van uitzicht en privacy met de Facette shades. Door de Facette shades geheel open of gesloten te houden, heb je snel controle over de lichtinval en bepaal je zelf hoeveel hoeveel privacy je hebt. Zo eenvoudig!

PLISSE SHADES

Deze mooie trapsgewijze geplooide stoffen zijn uiterst decoratief, geven een strakke, maar tegelijk een speelse uitstraling en zijn uiterst veelzijdig door de vele uitvoeringsmogelijkheden.
De stoffen zijn leverbaar in verschillende transparanties, met speciale zonwerende afwerking en zijn mogelijk voor diverse raamvormen.

ROLGORDIJNEN

Modieus en functioneel. Rolgordijnen zijn zeer geschikt om de lichtinval in huis te regelen en om inkijk van buitenaf te voorkomen. Wij bieden een zeer uitgebreide collectie aan stoffen. Kies voor een transparante stof als u veel licht in de ruimte wil; kies voor een dim-out stof voor uw slaapkamer of om extra privacy te creëren. Ook zonwerende screenstoffen behoren tot de mogelijkheden.

ROLGORDIJNEN Screen XL

Extra grote screen rolgordijnen zijn een aanwinst voor elke woning met grote raampartijen. Kwaliteitsvolle raamdecoratie die optimaal beschut tegen overvloedige lichtinval, warmte en inkijk. Zowel esthetisch als functioneel, bediening met ketting, elektrisch met afstandsbediening of domotica. Volledig gepersonaliseerd volgens uw wensen.

ROMAN SHADES

Volledige lichtregulering met Roman Shades of optrekgordijnen. Of het nu gaat om een rustige, verduisterde slaapkamer of een frisse, ruimtelijke woonkamer; Roman Shades of optrekgordijnen kies je uit onze exclusieve stoffencollectie. In een transparante, semi-transparante of verduisterende stof, al dan niet gevoerd, afhankelijk van uw behoefte.

ADO – ARTE – ARTELUX – @THE BOX - CAMENGO - CARLUCCI - CASAMANCE – CHIVASSO – DESIGNS OF TIME - DUSSK - EASY CONCEPT - EGGER – EXCELLENCE – HOOKED ON WALLS - INSIDE - JAB - JASNO –KENDIX – KINNASAND – KOBE - KVADRAT - LES CREATIONS - LOUVERDRAPE - LUXAFLEX - URSIDI - VANO - WIND
Herontdek uw huis!
Contacteer ons!

Advies op maat?

X
WordPress Cookie Notice door Real Cookie Banner